El bon temps ja ha arribat i volem començar a gaudir-lo des de ja! Per això, des de Xarcuteria Ferran et portem l’estiu a casa amb plats frescos i noves receptes delicioses.

Arriba el sabor de l’estiu

Amb l’arribada de la calor vénen de gust plats més lleugers i frescos, veritat? A Xarcuteria Ferran ens adaptem a les estacions i estem ja fent nous plats i amanides d’estiu, lleugers i deliciosos, perquè puguis gaudir dels millors sabors. Cada dia preparem un assortiment de plats perquè puguis gaudir-los a casa, o a la feina, si ja hi has tornat.

Segur que la pujada de la temperatura, els dies més llargs i la lenta, però constant tornada a la normalitat, t’han obert l’apetit. Doncs a Xarcuteria Ferran trobaràs el millor assortiment de productes gourmet amb el que gaudir de la millor gastronomia feta com a casa.

Delicioses receptes d’estiu

Estem segurs que a cada persona li vénen de gust coses diferents, però el que segur que no falla és un boníssim i fresc gaspatxo, o una saludable i deliciosa amanida de sabors. Cada estiu portem una gran varietat d’amanides; les pots gaudir fetes de pasta, d’arròs, amb mezclum o amb una combinació més atrevida posant-li diferents fruites. I a més de les amanides, hem creat un munt de nous plats per llepar-se els dits! Segur que us ve de gust provar-los, oi?

Tot això, i molt més, és el que trobaràs a la nostra botiga. Però si no us va bé passar-te per aquí, no et preocupis, et portem l’estiu a casa amb el nostre servei a domicili. Només has de trucar-nos o escriure’ns i atendrem les teves peticions!

Pots fer la teva comanda setmanal de productes gourmet o de plats cuinats per emportar. Pots recollir-los a la botiga o t’ho portem a casa. El que prefereixis! A Xarcuteria Ferran t’ho posem molt fàcil perquè puguis continuar gaudint dels teus sabors favorits.

Vols aprendre a cuinar amb nosaltres?

Durant els propers mesos et presentarem també algunes delicioses receptes per fer de manera ràpida i fàcil a casa, com ja vam fer els mesos anteriors. Segueix les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) i estigues al dia de totes les nostres receptes i novetats.

Per a aquests dies, tocarà descobrir receptes d’allò més fresques per a combatre la calor de l’estiu.

Ens veiem a Xarcuteria Ferran!