Des de sempre, a Xarcuteria Ferran volem que tingueu el millor de la gastronomia a les vostres taules. I és clar, ens agrada molt estar atents a tot el que sigui deliciós per a oferir-vos-ho i que descobriu nous sabors que us facin gaudir. Així que avui us portem una deliciosa novetat, amb un sabor molt especial i que podreu trobar a la nostra botiga.

Mi & Cu Gourmet, maduixes i iogurt

Us volem presentar un nou producte que estem segurs us agradarà: Mi & Cu Gourmet Strawberry & Yogurt. Com el seu propi nom indica, porta maduixes i iogurt, que sumats a la xocolata obra noves perspectives als gustos que coneixem. Darrere de Mi & Cu hi ha més de 70 anys amb una llarga tradició familiar xocolatera i més de 20 anys dins del mercat gourmet.

El producte concret que us presentem avui, al estar fet amb maduixa i iogurt fa que sigui més lleuger que la xocolata i el fa ideal per la primavera.

De què té gust aquesta delícia?

El Mi & Cu Strawberry & Yogurt pertany a la gamma més creativa d’aquesta prestigiosa companyia especialitzada en xocolata i ens proposa una fusió de sabors i textures del mediterrani que, a través de diverses capes, ens permeten conèixer nous sabors i combinacions. Com ara el nou producte que us convidem a descobrir: la combinació de la dolçor i la frescor de la maduixa amb la suavitat del iogurt. Us sorprendrà pel seu gust equilibrat i suau!

Veniu a buscar-lo a Xarcuteria Ferran

Ara que ja us l’hem presentat, només queda que vingueu a la botiga i el pugueu gaudir com a postre, berenar o com a caprici en qualsevol moment. Ah, i per què no fer un regal original a aquelles persones que apreciïn els bons productes gourmet? Segur que els encantarà!

Vine a Xarcuteria Ferran i descobreix la nostra deliciosa novetat!