L’any 2020 no vam poder gaudir d’una de les nostres festivitats més importants, però tot apunta que aquest any sí que ho farem. Per això, t’animem que ho celebris en gran. Enguany, viu el Sant Jordi més gastronòmic!

Un llibre, una rosa i unes delicatessen

El Sant Jordi és una festivitat que ajunta tradició, cultura, amistat i amor. I a Xarcuteria Ferran volem afegir-li, també, un toc gastronòmic. Per què? Doncs perquè tot és millor si ho maridem amb els nostres sabors favorits.

Si enguany ho celebraràs amb algú especial, aprofita per acabar el dia amb un bonic i deliciós sopar. Pot ser un gran pla, sàpigues cuinar o no… Si ets dels que no, descobreix els nostres plats preparats!

No t’animes amb un sopar? Doncs tenim més opcions!

Si vols completar el teu regal, pots afegir-li, als tradicionals llibre i rosa, un pack de selecció de productes gourmet, o aquell sabor concret que saps que li encanta. No et cohibeixis! Aquest detall extra pot ser des d’una xocolata fins a una ampolla de vi, passant per una petita degustació de formatges… També pots deixar volar la teva imaginació, a Xarcuteria Ferran segur que trobes el regal perfecte.

Aquest any, sí!

Tinguis el pla que tinguis, a Xarcuteria Ferran trobaràs tot el que necessites perquè aquest Sant Jordi torni a ser especial. Aquest any sí. Aquest any, viu un Sant Jordi més gastronòmic.