Com sempre, a Xarcuteria Ferran treballem per a oferir-vos el millor. Si ho fem amb els nostres pernils, formatges, embotits i amb els nostres plats preparats, per què hauria de ser diferent amb els nostres vins? Doncs no ho és! Ja tenim la nostra selecció especial perquè aquesta primavera i estiu gaudeixis amb els nous vins del nostre celler.

Per a tots els paladars

Si ens visiteu sovint sabreu que tenim una cuidada selecció de vins per a acompanyar els nostres productes. Amb el canvi d’estació i l’arribada de la calor hem preparat una nova oferta de vins perfecta per a l’ocasió.

Entre els nous vins del nostre celler trobareu una gran varietat de vins de diferents denominacions d’origen, ecològics, naturals, secs i dolços, tant blancs com negres i rosats. Tots ells ideals per a maridar a la perfecció amb els teus embotits, formatges, foies, carns i peixos favorits.

I si no saps quin triar…

Tens un menjar o sopar a la vista? Vols portar vi per no saps quin triar? No et preocupis! A Xarcuteria Ferran ens encanta buscar les millors combinacions, i estem acostumats a recomanar els millors vins en funció del menú que estigueu planejant.

Ja sigui per a un còctel, per a un pica-pica o per a un sopar més formal, entre la nostra selecció de vins trobaràs tot el que necessites per a gaudir, i fer que gaudeixin, del millor vi per a cada ocasió.

T’esperem a Xarcuteria Ferran!