Castaña, castañada, otoño

Ja ha arribat la tardor i amb ella la Castanyada! Hi ha gent que celebra Halloween, hi ha gent que celebra la Castanyada, però tots coincideixen en fer d’aquesta nit una estupenda vetllada en companyia i amb el millor sopar possible. I a Xarcuteria Ferran en som conscients! Per això els dies abans de la cita assenyalada serem a la botiga oferint-vos els millors productes per a passar una nit per a recordar.

A Xarcuteria Ferran tenim els millors ingredients per a preparar uns sopars de somni! Sempre amb productes de la millor qualitat i perfectes per a preparar sopars de “pica-pica”. Des de formatges nacionals i internacionals a uns embotits que són pures explosions de sabor, i molt més. Per no parlar de la selecció de vins que tenim a la botiga!

Tampoc ens podem oblidar del menjar estrella d’aquestes dates… els panellets casolans! Si l’any passat us vau enamorar dels nostres panellets, aquesta vegada ho tornareu a fer, us ho assegurem! Una nit de Castanyada o Halloween no serien perfectes sense aquesta delicatesen de la nostra gastronomia.

I no ens falta alguna cosa més? És clar! Les castanyes! Crues o rostides, aquest fruit pot menjar-se de diverses formes i acompanyar més plats dels que ens pensem. Sempre amb el seu distintiu sabor i textura, les castanyes són indispensables en aquestes dates, juntament amb els moniatos. No us ve de gust menjar-vos unes poques castanyes i un moniato rostit acompanyat d’una copeta de vi moscatell? Perquè a Xarcuteria Ferran trobareu totes les opcions que pugueu imaginar.

Així que ja sabeu, si voleu repetir una nit de 31 digna de recordar, feu ja una comanda amb els vostres productes favorits i a gaudir!

Ens veiem a Xarcuteria Ferran i a les nostres xarxes socials: Facebook, Instagram i Twitter!