Ja és aquí el Dijous Gras

Per a nosaltres que ens dediquem al que més ens agrada, que és tot allò relacionat amb productes gastronòmics i alimentació, quan arriba qualsevol festa ens posem molt contents perquè quasi tot es celebra menjant. Però, a més, quan arriba una celebració com el Dijous Gras, com a xarcuters que som, fins i tot encara ens posem més contents. Per què? Tots sabeu què es menja en aquesta data?

Botifarres, truites i llardons

Això és el que es menja quan arriba Dijous Gras. Delicioses botifarres, especialment les d’ou i truites de botifarra. Així que quan arriba aquesta data, els productes tradicionals amb els que es fan els menjars típics són els ous i la botifarra. Però, a més, hi ha una altra delícia típica que mengem sempre aquell dijous i és la boníssima coca de llardons.

Per suposat, tot això és el que trobareu quan vingueu a Xarcuteria Ferran. Us ho prepararem amb la mateixa cura amb la que fem qualsevol menjar per a que pugueu celebrar la tradició i us quedeu amb el millor sabor de boca.

L’inici del carnestoltes

El Dijous Gras també és conegut com “Dia de l’ou”, “Dia del porc” o “Dia de la truita”, així  que aquests noms ja ens donen les pistes de què menjarem en una data tan assenyalada.  El Dijous Gras sempre cau en lluna nova i és el dijous anterior al dimecres de cendra. Què significa això? Doncs que és  el primer dia de Carnestoltes! Així que us estarem esperant amb les nostres millors disfresses i el nostre millor menjar per a celebrar aquesta festa tan important per a nosaltres.

Us esperem el proper 8 de febrer a Xarcuteria Ferran!