La Setmana Santa ha estat durant anys símbol de tradició però, també, de vacances i descans. Tu què faràs? Ets de beneir la palma i menjar mona o d’agafar-te uns dies de relax i oci? També pot ser que combinis ambdues coses però, en qualsevol cas, nosaltres també volem acompanyar-te en aquestes festes especials.

Gaudeix del teu temps lliure

Per a que puguis tenir més temps per a tu, nosaltres, com sempre que vénen dies de festa, cuinem per tu per a que puguis gaudir encara més del temps lliure i aprofitar per a fer allò que més t’agradi. Et deixarem llestos una gran i deliciosa varietat de plats preparats per a que te’ls puguis endur a casa i no haver-te de preocupar de ficar-te a la cuina excepte per escalfar-los. Si has de tenir alguna celebració especial, també pots comptar amb el nostre catering, segur que els teus convidats quedaran encantats. Ah! I per suposat, si te’n vas fora de casa, t’ho deixarem tot ben preparat per a que t’ho puguis emportar i menjar igual de bé que sempre amb els nostres productes envasats al buit.

Detalls i regals 

Si aprofites els dies de festa per a rebre o fer visites, què millor que tenir un detallet (o un gran detall, depèn de tu) i fer un regal gourmet  a aquelles persones a qui deixaràs sorpreses… Vine, descobreix totes les coses exquisides que tenim i escull els productes que vulguis.

T’esperem a Xarcuteria Ferran

Tindrem obert de dilluns a dimecres en horari habitual i dijous fins les 16h. El dijous a la tarda, divendres, dissabte i dilluns romandrem tancats.

Feliç Setmana Santa!