A Xarcuteria Ferran ens encanta descobrir nous productes i portar-vos els millors sabors. És per això que avui us volem presentar l’oli d’oliva verge extra d’Aubocassa. Un oli 100% arbequina, fet amb la combinació perfecta entre tradició i modernitat i provinent de l’est de Mallorca, un dels pocs llocs de l’illa on el sabor de la Mallorca agrària ha sabut perdurar al llarg del temps.

Provem-lo!

Un lloc en el qual els ullastres són protagonistes d’un paisatge excepcional, combinat amb un producte elaborat amb la màxima cura, buscant un equilibri perfecte per a aconseguir la màxima qualitat possible de l’oli, només podia donar un oli únic, d’alta qualitat i sabor.

Sedós en boca i té un toc final a fruita barrejada amb ametlles fresques i centelleigs del camp mallorquí. Tampoc podem oblidar-nos de la seva intensitat al nas, un oli aromàtic dels quals destaquen els cítrics, l’herba verda, l’hort, amb el tomàquet en primer lloc, pomes i plàtans verds, les ametlles fresques i la sensació d’un gaspatxo acabat de fer.

Un oli amb molta història

L’origen de la finca Aubocassa va arrencar entre els anys 902 i 1229. Durant tots aquests anys, ha pertangut a diverses famílies mallorquines que van aprofitar els seus sòls calcaris per a conrear gran varietat de productes. A través de tots aquests anys s’ha forjat el camp mallorquí, i això ha permès que puguem gaudir d’un oli d’aquestes característiques.

Si després de conèixer aquest oli no pots resistir-te, igual que ens va passar a nosaltres, pots venir a la nostra botiga i descobrir el seu fantàstic sabor. És un dels nostres productes nouvinguts, i sabem que t’encantarà!

T’esperem a Xarcuteria Ferran!