La Castanyada i Halloween, una nova tradició gourmet

Posats a celebrar, celebrem-ho tot!

Arribades aquestes dates, ens trobem amb dues celebracions: una d’elles més tradicional, com és la Castanyada, i una altra més terrorífica, Halloween. Hi ha qui prefereix gaudir del fruit de l’època per excel·lència, la castanya. A uns altres els encanta allò terrorífic i aprofiten aquest dia per a sorprendre amb una disfressa aterridora. No obstant això, hi ha una cosa que totes dues celebracions comparteixen: el menjar. Sent així, per què no celebrar una nova tradició gourmet?

Castanyes, delicioses castanyes…

Els carrers fan olor de castanya! La Castanyada és una celebració amb gust i olor propis, capaç d’impregnar els carrers i despertar les ganes de celebració. A tots ens encanta passejar en aquesta època de l’any, perquè és un plaer sentir l’olor a castanyes i moniatos de les castanyeres. A més, és també temps dels deliciosos panellets; tant dels tradicionals de pinyó, com de les noves varietats amb gust a xocolata, coco o cafè, entre molts altres.

I si ens decidim per unes disfresses?

Des de fa ja diversos anys, ens hem acostumat a veure pels carrers persones de totes les edats amb disfresses d’allò més terrorífiques. Bruixes, esquelets, vampirs i altres éssers esborronadors han afegit un toc aterridor a la nostra tradició.

Aquella imatge de les pel·lícules en la qual els nens surten a la recerca de caramels i llaminadures ja no és només de les pel·lícules. I ara, les delicioses, però també boniques, carabasses, formen ara part de la nostra decoració de Halloween.

I si ho convertim en una nova tradició gourmet?

Tant si sou de festejar la Castanyada, Halloween, o teniu pensat celebrar ambdues, sabem que el que no faltarà seran delicioses castanyes, moniatos, panellets i carabasses…però, i si celebrem una nova tradició gourmet?

Ja tingueu pensat celebrar-ho amb amics o familiars, a Xarcuteria Ferran volem ajudar-vos a que sorprengueu amb alguna cosa inesperada. La nostra àmplia varietat de productes gastronòmics us ajudarà a acompanyar els vostres menjars. A més, comptem amb deliciosos plats preparats que us facilitaran la feina en aquests dies de celebració i amb un servei de servei de càtering que us acostarà els nostres productes a casa. Veniu a visitar-nos, us esperem a Xarcuteria Ferran per a ajudar-vos a triar les millors delicatessen.

Feliç Castanyada! Feliç Halloween!