El Nadal està molt a la vora. Ho notem en el fred, que comença a apoderar-se dels carrers provocant que busquem un lloc calent on refugiar-nos. Si pot ser, un lloc en el qual hi hagi menjar i bona companyia, una cosa que en aquestes dates ve de gust. Si això és el que busqueu, segur que celebreu sopars i menjars nadalencs. A Xarcuteria Ferran tenim tot el necessari perquè les vostres celebracions siguin un autèntic èxit i donin lloc a una nova tradició: un Nadal Gourmet.

Sopars i menjars de Nadal

Aquestes dates nadalenques són l’excusa perfecta per a organitzar aquests sopars i menjars d’empresa en els que trobar-nos al voltant d’una taula amb els companys que treballem diàriament. Una vetllada divertida i relaxada, en la que gaudir i riure en un context de compartir bons moments.

Però no tots els sopars i menjars són d’empresa. El Nadal acull diverses celebracions familiars, en les quals ens reunim amb tots els nostres sers estimats i compartim moments d’alegria i felicitat. Totes aquestes trobades familiars solen realitzar-se al voltant d’una taula repleta de deliciós menjar, que ens permet gaudir d’aquestes meravelloses vetllades.

Celebrem una nova tradició: Nadal Gourmet

Havent tants menjars i sopars nadalencs, per què no celebrar un Nadal Gourmet? A Xarcuteria Ferran tenim tot el necessari perquè les vostres celebracions siguin un èxit culinari. El nostre servei de càtering ens permet oferir-vos una gran varietat d’opcions, que a més podreu adaptar als vostres gustos i triar entre els nostres deliciosos plats preparats, fets a base de productes gourmet de primera qualitat. Pel que fa a la beguda, comptem amb els millors vins i caves, perfectes per a brindar després d’un emotiu discurs nadalenc.

Quins plats triar? Quin vi va millor?

En el cas que necessiteu que us aconsellem, a Xarcuteria Ferran estarem encantats d’ajudar-vos a trobar els productes i plats que encaixin millor amb el que esteu buscant. De la mateixa manera, us convidem a visitar-nos i a que conegueu de primera mà els nostres diferents menús de càtering pica-pica que faran que els vostres menjars i sopars donin lloc a un Nadal Gourmet.

Us esperem!