Arriben noves i delicioses receptes a Xarcuteria Ferran, i us les portem perquè les pugueu preparar a casa d’una manera fàcil i ràpida. La primera recepta que us portem és una amanida de tomàquet de temporada, alvocat, burrata i salmó fumat a l’estil finlandès.

Comencem!

Primer de tot, els ingredients (per a dos persones) que necessitareu són aquests:

– 2 Tomàquets Raf

– ½ Alvocat

– 1 Burrata artigiana CASEFIZZIO di Puglia

– 100gr Salmó JARVI SOIKKELI fumat al estil Finlandès (fumat en calent)

– Oli d’oliva arbequina AUBOCASA

– Aceto balsàmic de Mòdena

– Sal

-Pebre mòlt al moment (opcional)

Un cop tingueu llestos tots els ingredients, comencem a preparar la nostra deliciosa amanida de tomàquet de temporada, alvocat, burrata i salmó fumat a l’estil finlandès.

1. El primer que farem és rentar i tallar els tomàquet a daus. I un cop fet, els posarem en un bol.

2. Fem un tall transversal a l’alvocat i agafem la meitat que no té l’os enganxat (ja que es conservarà millor durant uns dies a la nevera la part que té l’os adherit). Un cop tinguem la meitat sense os, amb una cullera treurem la carn, la tallem a daus i l’afegim al bol amb el tomàquet.

3. Afegim oli, sal i l’aceto balsàmic al bol on tenim el tomàquet i l’alvocat, i ho barregem tot bé.

4. Piquem el salmó en trossets petits.

5. Posem la meitat del contingut del bol en un plat com a base, disposem pel damunt mitja burrata i la meitat del salmó.

6. Acabem el nostre plat amb un raig generós d’oli i una mica de pebre acabat de moldre pel damunt.

I amb aquests fàcils passos, tenim una deliciosa amanida de tomàquet de temporada, alvocat, burrata i salmó fumat a l’estil finlandès.

Durant els propers dies, us portarem més de les nostres delicioses receptes. Ara, a gaudir del vostres plat, bon profit!