Segur que des de fa uns dies has començat a pensar que, al final, enguany sí que podràs celebrar Sant Joan, veritat? Doncs a Xarcuteria Ferran estem amb tu! Nosaltres hem estat treballant durant tot el confinament perquè poguessis gaudir dels teus productes i plats preferits, i ara volem que també puguis fer-ho amb els que més estimes.

Celebra la revetlla de Sant Joan amb els teus!

Descobreix totes les nostres opcions de càtering

Volem que tornis a gaudir de les celebracions com abans. I per a això, t’oferim un gran assortit de plats preparats i càtering tipus pica-pica perquè els gaudeixis a casa amb la teva família i amics.

Des d’un càtering fet a mida fins als nostres menús tancats. A Xarcuteria Ferran tens una gran varietat entre la que triar! Tria el nostre menú clàssic, un deliciós assortiment de plats amb el que gaudireu d’una perfecta revetlla de Sant Joan. Si ho prefereixes, també pots gaudir d’una explosió de sabors amb el nostre càtering gourmet, o fer el teu menú a mida seleccionant les teves opcions preferides d’entre el nostre llistat de plats, on també trobaràs una gran varietat d’opcions vegetarianes!

I el millor de tot? Si vols, t’ho portem a casa perquè no et preocupis de res!

I si prefereixes gaudir d’una bona estona a la cuina…

Si ets dels que t’agrada cuinar, pots passar-te per la nostra botiga, aquí trobaràs una gran varietat de delicatessen entre les que triar. Tinguis el menú que tinguis al cap, això mai pot faltar! Gaudeix d’un deliciós pernil, d’un delicat formatge o d’uns saborosos embotits. Si vols començar la revetlla amb un deliciós pica-pica, a Xarcuteria Ferran trobaràs tot el que pots imaginar i assaborir.

I aquest any tenim una cosa que no et voldràs perdre. Podem dir amb el cap ben alt que tenim, per a tu, la millor coca de Sant Joan que puguis provar. La podràs gaudir només per encàrrec, així que no et quedis sense la teva! Truca’ns, tria la teva i reserva-la. No et penediràs!

Ara més que mai, pots comptar amb nosaltres

Celebra la revetlla de Sant Joan, i si vols fer-ho gaudint dels millors sabors, fes-ho amb Xarcuteria Ferran. A la nostra botiga trobaràs tot el que necessites, preparat per nosaltres o perquè puguis cuinar-ho tu; per a venir-ho a recollir o perquè t’ho portem a casa. Sigui com sigui, que res t’impedeixi celebrar la revetlla amb els teus.

Ara sí que sí, celebra la revetlla de Sant Joan!