Amb el pas de l’estiu i l’arribada de la tardor tornen també les nostres degustacions, i aquesta temporada l’estrenem amb una degustació de vins de Val d’Alferche el proper divendres 6 d’octubre.

Com apassionats de la bona gastronomia també ens encanta el bon vi, ja que amb el maridatge correcte aconseguim una combinació de sabors perfecta. És per això que volem acostar-vos una mica més algun dels vins que podeu trobar a Xarcuteria Ferran.

Degustació de vins d’Origen Somontano

El primer vi que us volem presentar és un Chardonnay de notes fresques i una bona intensitat aromàtica. A més, també podrem gaudir d’un Syrah ric en tanins i amb intensos aromes minerals i molt fresc en boca. Finalment, tindrem un vi Criança molt saborós i amb un llarguíssim postgust, molt equilibrat i sedós.

Si voleu saber més sobre la nostra degustació de vins i conèixer una mica més d’aquestes tres varietats que gaudirem, podeu seguir-nos als nostres perfils de Facebook, Twitter i Google Plus. Durant la setmana prèvia a la degustació us anirem explicant més detalls sobre cadascun d’ells.

Us esperem a Xarcuteria Ferran!