Has provat el panettone?

Des de fa uns anys, per aquestes dates nadalenques mengem el cada vegada més conegut panettone. Originari de Milà, Itàlia, aquest gran brioix en forma de cúpula i que medeix entre 12 i 15 cm, està fet –bàsicament- amb farina, llevadura, ous, mantega i sucre. Té un deliciós gust dolç i una textura esponjosa que han seduït les taules nadalenques.

El més tradicional, li afegeix a la seva massa panses i fruites confitades. Però sabies que, a més, hi ha moltes classes i sabors de panettone?

Descobreix nous sabors a la nostra degustació de desembre

Precisament per a que puguis provar panettones diversos que et sorprenguin, a la nostra propera degustació a Xarcuteria Ferran et portem quatre varietats diferents d’aquest d’aquest dolç italià. A més t’ho volem posar molt fàcil i, per a que no tinguis excuses i vinguis a descobrir aquests panettones, en aquesta ocasió la degustació serà de dos dies: Divendres 1 de 17,30h a 21,00h i dissabte 2 de 17,30h a 20,30h.

I qui ens porta els panettones?

Doncs ens els porta un dels millors i més reconeguts pastissers italians de la mà de Sal de Riso, grans especialistes en tot allò relatiu a gustos dolços. Si véns a la nostra botiga, podràs provar els següents panettones:

  • Classico Milanese
  • Sottobosco
  • Limoncello
  • CremDerì

Tots aquests sabors els podràs descobrir a la nostra degustació doble de desembre. Segueix-nos en les nostres xarxes socials per saber més de cadascun d’ells. El boníssim panettone t’està esperant, i nosaltres també!