Descobreix una deliciosa crema de morcilla amb multitud de guardons

Com cada mes, et preparem una degustació per a que vinguis i provis nous gustos que et sorprenguin. Ens agrada donar-te l’oportunitat de que descobreixis excel·lents productes que, potser, ni sabies que existien i faran les delícies del teu paladar. Per això, aquest mes de març, hem escollit per a tu, la crema de morcilla. Però, per suposat, n’hem seleccionat una de les més exquisides: la crema de morcilla de Villada, que compta amb nombrosos premis, entre d’ells, el del Salón del Gourmet de Madrid.

Ideal per a aperitius i base de receptes gastronòmiques

La crema de morcilla de Villada, feta amb els ingredients de la botifarra (“morcilla”) de Palència, se serveix calenta i, per exemple, untada en una torrada -igual que un paté- fa que es converteixi en un apreciable aperitiu. Si també ets amant de la morcilla, pots introduir-la en les teves receptes i convertir-la en un complement dels teus plats estrella… T’imagines un bon remenat d’ous o un arròs amb un toc de crema de “morcilla”?

Presentada en un atractiu pot de vidre amb un modern disseny, la crema de morcilla de Villada té una textura suau, cremosa i homogènia que t’encantarà.

Vine a descobrir-la a Xarcuteria Ferran

No faltis el proper divendres 2 de març a la nostra degustació i descobreix la crema de morcilla de Villada. T’esperem a Xarcuteria Ferran de 17:30 a 21 hores.

No hi faltis!