Ja és aquí el bon temps i com molts de vosaltres aprofiteu i marxeu fora el cap de setmana, durant l’estiu passem a fer les nostres degustacions en dijous enlloc de divendres, perquè tots hi pugueu assistir ;)

Aquest mes de maig us tenim preparada una degustació d’allò més especial amb cinc formatges artesans italians de la millor qualitat. Farem la degustació el dijous dia 4, així que si voleu gaudir-ne, passeu-vos per la nostra botiga de 18 a 21h.

Voleu saber una mica més sobre els formatges que podreu provar?

Comencem la nostra selecció amb una boníssima Mozzarella de Búfala, un formatge fresc de pasta filada amb un 100% de llet de búfala. Amb una textura humida i elàstica deixa una mica de sèrum en tallar-la. El seu aroma i sabor són dolços amb suaus notes àcides que recorden els ferments làctics.

Seguim amb dos tipus de Burrata, l’artesanal i la fumada. La Burrata és un formatge fresc de pasta filada amb una textura filamentosa i mantegosa. Aquesta Burrata es fa a Putignano, amb llet recollida de les ramaderies properes, anomenades “masseria”.

I per acabar, també tindrem el plaer de degustar el Caciocavallo, tant el fumat com el fet amb bitxo. El Caciocavallo és un formatge de pasta filada de color groc amb una subtil escorça de forma irregular i un perfum làctic de mantega i notes florals i vegetals bastant pronunciades. La textura és compacta, elàstica al tacte.

Si voleu saber més detalls sobre els formatges de la nostra propera degustació o estar al dia de totes les novetats de Xarcuteria Ferran podeu seguir-nos en Facebook, Twitter o Google plus.

Si sou amants dels formatges, no us ho podeu perdre, us encantaran!

Recordeu: el proper dijous 4 de maig de 18 a 21h teniu una cita a la nostra botiga.

Ens veiem a Xarcuteria Ferran!