S’apropa el Dijous Gras, així que toca degustació de delicioses botifarres d’ou!

Com cada mes, estem feliços de donar-vos a conèixer nous gustos i que pugueu descobrir tantes coses bones que té tot allò relacionat amb la gastronomia. Així que, per aquest febrer, aprofitant que el dia 28 és el Dijous Gras, hem pensat que us encantarà provar les diferents i delicioses botifarres d’ou que podreu gaudir aquells dies. Per això, la degustació d’aquest mes, estarà dedicada a la botifarra. Guardeu el dia a l’agenda, la nostra degustació serà el 8 de febrer.

Botifarres de Casa Noguera

Quan parlem de que ens agrada portar-vos el millor, parlem de que us portem la màxima qualitat i sabor que trobem; per això, si parlem de botifarres, de seguida ens ve al cap les que produeixen a Casa Noguera. Així que, aquestes són les que degustareu. Casa Noguera elabora des de 1870 els millors embotits i ha passat el seu bon “saber fer” de generació en generació dins la mateixa família.

Voleu saber més de Casa Noguera?

Casa Noguera elabora tots els seus productes amb responsabilitat i compromís diàriament. Utilitzant carn fresca de les parts més nobles del porc, el seu procés de selecció estableix totes les mides per a garantir la màxima seguretat alimentària i el respecte més escrupolós de les receptes tradicionals de la família Noguera. Els ingredients que afegeixen als seus productes són de qualitat superior -la més alta que es pot trobar en xarcuteria– com els ous de corral i la millor selecció de fruits secs.

Què descobrireu a la nostra degustació de botifarres?

La resposta a la pregunta és molt senzilla: diversitat de gustos que us ofereixen i que, segur, us sorprendran. En la nostra degustació podreu provar delicioses botifarres d’ou amb bacó, amb patata i ceba i amb trompetes de la mort. Ah! I per suposat, no faltarà la botifarra d’ou clàssica. A més, ens guardem una sorpresa per al final… també trobareu la novetat que Casa Noguera ha preparat per aquest any: la botifarra d’ou amb calçots!

A que ve de gust venir a Xarcuteria Ferran?

Doncs us convidem a la nostra degustació en la que provareu el que la tradició diu que s’ha de menjar en aquestes dates: delicioses botifarres d’ou!

No falteu!