Avís per a paladars exquisits, aquest dijous tenim degustació de formatges asturians!

Ja tenim llesta la nostra degustació d’octubre, la primera de la temporada! Per això, hem volgut preparar una deliciosa degustació d’una selecció de formatges provinents de terres asturianes.

Coneixem-los!

El Rey Silo, una formatgeria artesanal de Pravia

A la vora del Riu Nalón, el mestre formatger Ernesto Madera López, elabora, entre altres, les dos varietats de formatge que podrem gaudir en la degustació d’aquest mes

El Rey Silo Blanc i el Rey Silo Vermell són dues varietats que s’assemblen. Tots dos caracteritzats per la seva intensa olor, la seva textura pastosa i el seu sabor lacti amb acidesa molt equilibrada. A més, compten amb notes de fruita seca i una escorça rugosa. No obstant això, el Rey Silo Vermell compta amb un sabor picant final originat pel pebre vermell, gust que el converteix en un formatge peculiar i atractiu.

Però la nostra degustació no acaba aquí…

També podreu assaborir el magnífic formatge Gamonéu, un formatge gras, madurat, d’escorça natural, que es pot elaborar amb llet de vaca i/o ovella i/o cabra, lleugerament fumat i amb lleus afloracions de penicilliun en les vores.

Els formatges Gamonéu s’elaboren reproduint al màxim el mètode tradicional d’elaboració i garantint la presència del producte en el mercat en qualsevol estació de l’any.

I l’últim formatge que us presentem, però no per això menys saborós que la resta és, ni més ni menys, que el formatge de cabrales de la formatgeria Valfriu. Per què diem que ni més ni menys? Doncs perquè aquest deliciós formatge va guanyar el certamen del millor formatge de cabrales de 2018 i va obtenir el rècord Guinness al formatge més car subhastat en el món (14.300€ per una peça de 2 kg).

Després d’això… T’ho perdràs? Vine a Xarcuteria Ferran i gaudeix de la nostra degustació de formatges asturians!

Et ve de gust venir a gaudir de la nostra selecció de productes gourmet?

Si sou amants del bon formatge i voleu donar-li una alegria al vostre paladar, us convidem a assistir a la nostra degustació mensual. Dijous que ve 3 d’octubre de 17:30h a 21h, podreu descobrir tots els sabors que alberguen aquests deliciosos formatges en la nostra degustació de formatges asturians.

I si no podeu venir, no us ho penseu i passeu un dia per Xarcuteria Ferran a descobrir la nostra selecció de deliciosos formatges.

Us esperem a Xarcuteria Ferran!